DT Targovishte
Зумба-спорт и забавление

Зумба-спорт и забавление

Зумба-спорт и забавлениеЗнаем колко е трудно да откриеш не просто ефективен начин, за да се пребориш с килограмите, но това да ти доставя удоволствие. Идеална фигура, обаче се поддържа с много хъс и желание, които може да придобиеш благодарение на едно прекрасно съчетание от фитнес и танци-зумба. Вдъхновен от латино танци, този нов спорт ще ви помогне бързо и ефикасно да свалите излишните мазнини, за да оформите една прекрасна фигура и така желаното „плоско коремче”.

Тренировките протичат под звуците на динамична и разнообразна музика, а хореографията съчетава както стъпки, съответстващи стила на музиката, така и упражнения с клекове и подскоци. Обикновено, се редуват бърза и бавна музика, за да може да се постигне повишаване на пулса и неговото успокояване след това.

Вие не просто спортувате, но и се забавлявате, което допринася ефективния краен резултат. Доказано е, че с една тренировка Зумба се изразходват около 600 калории, тъй като физическото натоварване е достатъчно активно и допринася бързото изгаряне на мазнини.

Горещо ти препоръчваме този прекрасен метод за отслабване, с който ще се чувстваш не просто красива, но заредена и усмихната през целия ден!