DT Targovishte
счетоводна къща за град София

Защо да изберете счетоводна къща за град София

счетоводна къща за град СофияИзборът на въшно счетоводство е от значение за вашият успех, ние ще ви предложим, консултация, регистрация на фирма, регистрация по ЗДДС, пълно счетоводно обслужване, ТРЗ, годишно приключване, подаване на справки и декларации за персонала, деклрации по ДДС и всичко ще бъде предоставено в срок.

След това нашите счетоводни услуги включват както счетоводно счетоводство, така и данъчни регистри. Ние ще  организираме всичко, което трябва да бъде в счетоводството на вашата компания за вас. Не губете време за дейности, които не са основното нещо, което ви носи пари в бизнеса. Оставете отговорностите на нас. Нашите услуги са надеждни. Ще можете да се съсредоточите върху вашия бизнес, а счетоводството ще бъде нашата грижа. Оставете отчитането на нас. Можем да го направим.

И ако поддържате свои собствени сметки и се нуждаете от одит или съвет в която и да е област, ние сме тук за вас. Очакваме вашите въпроси и евентуално сътрудничество. Може би в крайна сметка ще открием, че ще ви бъде много по-евтино да прехвърлите счетоводство или поне част от него на нас. Нашите експерти разполагат с необходимите знания и богат опит, така че знаят какво и как трябва да бъде. Нашето счетоводство е счетоводство без грешки; можете напълно да разчитате на тях.

Определено е добре да си съблюдавате бизнеса и всички операции по приходите и разходите, продажбите, маркетинга и т.н. Но е добре да помислите и за счетоводна къща или счетоводител на свободна практика от София, който да Ви представлява пред държавните институции, пред НАП, НОИ, НСИ и т.н.

Ние можем да предложим да регистираме фирма с правна форма ЕООД, ООД или ЕТ, да Ви направим безплатна счетоводна консултация в рамките на 30 минути, да Ви запознаем с основните дейности и нужните действия от ваша страна за да стартирате вашият бизнес, след което да започнем да водим счетоводството на вашата фирма.

Има значение дали фирмата ще е регистирана по ДДС или няма да има такава регистрация. Зависи дали и вие ще търгувате освен в България и в Европейския съюз и извън него. Всички тези въпроси ще можем да ги обсъдим на първата ни среща с вас.

Цените на счетоводните услуги в София, за висят от големината на фирмата, дейността, колко персонал има, дали е регистрирана по ДДС или не е и още няколко фактора, цената е фиксирана, но подлежи на корекции и промяна, договаря се на място, спрямо спецификата на работата и нуждите на клиента и бизнеса.