DT Targovishte

Възстановяване на загубени зъби с базални импланти

Вече не е трудно да върнете изгубените си зъби, тъй като съвременната стоматология предоставя голям избор от импланти, с които бихте изглеждали неотразимо. Днес ще се спрем на базалните импланти, защото те са един нов и надежден метод за зъбно възстановяване. На първо време ще напишем какви са техните качества, а след това, къде можете да ги намерите.
Базалните импланти идват като естествен заместител на традиционните импланти. При тях не се налага да чакате дълго време за приемане на чуждото тяло, а също така лечението се извършва в не повече от пет етапа. Базалната имплантология нашумя в различни точки на Европа и света, понеже дава много добри резултати за сравнително кратък период време.
Едно от преимуществата на новите базални импланти е, че те се поставят в най-твърдите зъбни кости, което не позволява да се деформират или да създават дискомфорт на пациентите. Редом с това, със закотвянето на имплантите пародонталната болест изчезва, а за вас остава самочувствието, че имате красива фасада и сте подобрили позабравения дъвкателен рефлекс.
Пушачите също могат да възстановят частично или напълно загубените си зъби. Базалните импланти са приложими във всеки един момент, без болезнени процедури и неприятни последици. Лесното понасяне на този тип импланти е основната причина те да станат толкова известни в наши дни. Срокът за лечение е от три до пет работни дни, което е повече от добре.
Краткото лечение намалява и от цената на имплантите. Представете си колко щеше да ви струват интервенциите с класическия вариант импланти, който понякога налага да чакате дори цял месец, за да се нагодят според вашите нужди. Това респективно вдига и цената им.
Някои стоматолози се навдигнаха срещу базалните импланти, тъй като те ги лишиха от клиенти. По-евтините и модерни техники са препоръчителни и това си личи по най-категоричния начин. Естествено, пациентът е този, който най-добре знае как да възстанови зъбите си, но ние сме длъжни да предоставим този иновативен вариант, който се ползва с голям успех от мнозина.