DT Targovishte
Шантави подаръци – нов тренд в подаръчния свят

Шантави подаръци – нов тренд в подаръчния свят

Шантави подаръци – нов тренд в подаръчния свят

Има моменти, когато сме в пълно недоумение какво да подарим. Всички идеи са изчерпани, а не искаме да подарим скучен, банален или очакван подарък. Тук на помощ идват така наречените „Шантави” подаръци. Това са забавни артикули с различно предназначение – за дома, за офиса, за децата и дори за колата. Подаряването на нещо щуро и смешно е нов тренд, който определено решава проблема с липсата на оригинални идеи.

Кога е редно да прибегнем към поднасянето на забавен подарък?

Има редица ситуации, в които е по-уместно да подарим нещо нетрадиционно, оригинално и преди всичко – забавно. Понякога скъпият луксозен подарък е крайно неподходящ. С него можем да поставим съответния човек в неудобно положение, в случай че той не може да си позволи да отвърне със същия жест.

Скъпите и луксозни вещи биха могли да изглеждат като подкуп, ако са поднесени на човек, от когото бихме могли да очакваме нещо – повишение от началника, благоволението на красива колежка и т.н. Оказва се, че хуморът е спасение във всяка ситуация. Ако успеете да разсмеете получателя на забавния подарък, то усилията ви и финансовите средства не са били изразходвани напразно.

Шантавите подаръчни продукти идват на помощ, когато липсват други уместни идеи. Винаги е по-добре да развеселите приятел или роднина, отколкото да „отбивате номера” с поредния досаден сувенир, който по никакъв начин не се вписва в начина на живот на въпросната личност или в интериора на неговия дом.

Какви щури подаръци е уместно да се подаряват?

Първо, необходимо е да правим разлика между забавление и подигравка. Никак не е забавно да подарите някому огромна подаръчна кутия, в която има по-малка кутия, а в нея друга, още по-малка и така нататък. Подобна шега е уместна, само ако сте подготвили друг, истински подарък и просто искате да подразните човека, преди да го зарадвате с нещо великолепно.

Също така, не бива да забравяме, че хората имат различни представи за това какво е забавно и какво не. Някои хора са напълно лишени от чувство за хумор, а това трябва да се има предвид при избора на подаръка. На сериозните индивиди е по-разумно да поднесете нещо красиво или практично.

Задължително е да се съобразим с възрастта на получателя на подаръка. Важно е човекът (мъж или жена) да разбира шегата и все пак да може да използва подарената вещ по очаквания начин. В специализираните магазини се предлагат страхотни продукти със забавни надписи, но на английски. Ако баба ви не знае езика, не очаквайте подаръкът ви да я разсмее или зарадва.

От къде да почерпим идеи?

Има два варианта за подаряване на нещо щуро и забавно: да го изработим сами или да закупим готово изделие. За радост на потребителите, вече има специализирани онлайн магазини, предлагащи точно такива подаръчни продукти. Един от тях е магазин ШантавоЕ. Заслужава си да го посетите, в случай че искате да подарите нещо нетрадиционно и супер забавно.

Магазини като въпросния сайт предлагат не само чудесни стоки, но преди всичко страхотни идеи. Зад разработката на болшинството артикули стои творчески екип от опитни маркетолози. Това е гаранция, че хуморът, залегнал в дизайна на изделията, е универсален и разбираем от всеки. Този нов тренд в подаръчния свят тепърва ще се радва на огромен брой почитатели.