DT Targovishte
стилен вид

Съвети за стилен вид – парфюми, козметика, грижа за косата…

стилен видВсеки иска да изглежда добре и вие не правите изключение. За да изглеждате красиви не е достатъчно само да имате страхотна визия, но освен това трябва да излъчвате самоувереност за да имате една наистина уникална визия.

За да постигнете това стилно и бляскаво представяне ви трябват няколко съвета и идеи за разкрасяване. Правилното им използване ще ви даде един наистина изящен вид.

Кожата е най-важната част от нашето тяло и задължително трябва да се грижите добре за нея. Тъмните петна, бръчките и нараняванията на кожата са най-често срещаните проблеми и затова е добре да намерите най-добрата козметика, която да отговаря на тип на вашата кожа и да минимизирате тези недостатъци.

Редовно правете пилинг на кожата си и след това използвайте овлажняващи продукти за да придадете мекота и еластичност, които ще предотвратят появата на бръчки.

Косата също е изключително важна за цялостната ви визия и стил. За да придобиете атрактивен вид използвайте най-новите бои на пазара, които придават огледален блясък на косата ви и са с много голяма трайност.

Това се дължи на активните пигменти и съставките, които не позволяват на варовитата вода да оставя своят отпечатък върху вас. Винаги избирайте цветове, които ви отиват и не прекалявайте с екстравагантността, защото стилните жени трябва да се държат на положение.

Освен тези съвети от Prouve Store ще ви дадем и още няколко. Винаги когато излизате навън, особено когато въздухът е сух (зимата и лятото) носете със себе си слънцезащитни кремове и овлажняващи продукти. Използвайте парфюми, които са правилно подбрани в съответствие с температурата и химията на вашето тяло.

Винаги си слагайте балсам за устни поне по два пъти на ден за да ги предпазите от изсушаване и да им придадете обем и красота. Използвайте гримове и сенки в неутрални цветове, които са подходящи както за през деня, така и през нощта.

Не забравяйте и спиралата, която ще придаде едно изящество и обем на вашите мигли и така ще придобиете зашеметяващ поглед. Това е всичко, не е толкова трудно да сте красиви и стилни.