DT Targovishte
Поговорихме с интериорни дизайнери за модулни кухни

Поговорихме с интериорни дизайнери за модулни кухни

Поговорихме с интериорни дизайнери за модулни кухниОбичаме дизайна, а сигурни сме – и вие! Има някаква своеобразна магия в това да се заемеш лично с обзавеждането на собственото си жилище и да очакваш с нетърпение в него да изживееш множество положителни мигове и емоции. Участвайки пряко в този процес, всеки от нас още по-дълбоко и силно се свързва с дома си. А откъде да започнем? От кухнята, разбира се!

За да сме ви максимално от полза, поговорихме с интериорни дизайнери, професионалисти и корифеи в областта си, за да споделят с нас най-свежите и прекрасни идеи, свързани с интериора у дома. Разбира се, основният вдъхновител винаги ще си остане собственото ни въображение, но никак не би навредило да почерпим и малко информация и съвети от извора.

Ето какво споделиха с нас вещите в занаята за обзавеждането на кухнята и защо т.нар. модулни кухни биха ни свършили чудесна работа.

Дизайнерите споделят, че спиране на избора върху модулна кухня осигурява на домакинството множество възможности за наистина оптимално разположение на необходимите модули. Те самите често съветват клиентите си да обмислят именно този вариант, когато дойде време за обзавеждане на това помещение. Дори и да не откриете съвсем с точност модела модулна кухня, която винаги сте си представяли, чрез правилно подбраните и подходящи аксесоари бихте могли да придадете на помещението онези характер и стил, в каквито е бил решен първоначалния ви замисъл.

Дизайнерите подчертават, че често срещана грешка е неправилното съобразяване на пространството и реалната нужда от място за съхранение. Много клиенти или отрупват стаята си с излишно количество мебели, или взимат недостатъчно. Модулните кухни предлагат богат асортимент от отделни елементи, оборудвани с достатъчно рафтове, шкафове и чекмеджета, за да съумеят да съхранят всичките ви предмети, прибори и посуда.

Тенденциите от последните години никак не изключват от дизайна на кухнята наличието на витрини и ниши, особено що се касае до горния ред от шкафовете. За щастие, имаме добра новина – в изключително много модели модулни кухни откриваме именно такива детайли. След като вече сте подбрали модулите си, можете спокойно да се заемете с тяхното декориране. Инсталирайте допълнително осветление като LED ленти и луни, разположете саксии с цветя или подправки, подредете по рафтовете скъпи сувенири или ритуални чаши, които носят и съхраняват скъпи спомени.

Единодушно правим заключението, че с готовност бихте могли да разчитате на модулни кухни за своя дом. Ще се сдобиете с наистина първокачествена кухня, която да изпълнява функциите си за дълго и да ви е неотменен спътник в кулинарните подвизи.