DT Targovishte
Поглед към няколко кухни по поръчка на известни личности

Поглед към няколко кухни по поръчка на известни личности

Поглед към няколко кухни по поръчка на известни личностиВ ежедневието си стотици пъти обръщаме поглед към света на известните и полулярни личности – мнозина от тях ни служат за вдъхновение и пример в много житейски аспекти.

Едно от нещата, за които бихме могли да почерпим идеи, е обзавеждането на дома. Ако ви предстои това занимание или желаете да вдъхнете малко свежест с някой и друг козметичен ремонт на помещенията си, то ви съветваме да се вдъхновите от домовете на звездите. Започвайки от кухнята и разглеждайки вариантите на тази стая в жилищата на популярни личности, лесно бихте могли да се заемете със създаването на кухни по поръчка и максимално да се доближите до техните дизайни.

Кухнята на Алек Болдуин е светла и класическа, част от трапезарията, където семейството се събира на вечеря почти всяка вечер. Безупречните бели мебели са придружени от елементи от неръждаема стомана, а за мекота и уют на цялостната визия семейство Болдуин са добавили високи бар-столове, оборудвани с удобна за сядане кожа.

Кухнята на Еми Росъм е снабдена с поръчково направен шкаф, зад който умело са скрити хладилника, съдомиялната и сушилнята. Заобиколена е от плочки в нежен лайм цвят за акцент – именно тенденцията за вкарването на цвят в дизайна на кухнята е успешно приложена тук.

Актрисата Мариса Томей обединява два манхатънски апартамента и няма детайл от кухнята, на който да не е обърнато специално внимание. Помещението се отличава с корков под. Кухнята на Ралф Лорън пък залага на теракотен под и също съдържа елементи от неръждаема стомана. Дизайнерът явно е почитател на отворените пространства, тъй като в кухнята му почти не може да се забележи затворен шкаф – преобладават етажерките и полиците.

Идеята за островна маса е радушно приета ор Кери Ръсел – в центъра на кухнята й се разполага една именно такава. Тенденциите в кухненското обзавеждане през последните години изключително много залагат на именно такива маси – използват се както за помощни плотове при готвене, така и като маси за хранене.

За кухнята си Камерън Диаз е споделяла, че е любимото й място от дома. Акцентът в нея е маслиненозеленият цвят – и актрисата е имплментирала цветната тенденция в дизайна на кухнята си.

Ето защо бихте могли спокойно да се ръководите от тенденциите – дори и известните и популярни личности, които са известни със своите вкус и естетически нагласи ги включват умело в проектирането на своите кухни по поръчка. Почерпете вдъхновение и идеи и се залавяйте смело с това така приятно занимание.