DT Targovishte

Поддръжка на компютри на професионално ниво

На всеки е ясно, че големите институции като банки, НАП, НОИ, НЗОК и други разчитат на външна ит поддръжка, която им гарантира правилното функциониране на информационните технологии, сървъри и мрежи. Сега вече и вие може да наемете аутсорсинг компания, за да разрешите проблемите със софтуера, хардуера, сигурността на системите и други подобни.

Всичко, което трябва да направите, е да разгледате възможностите аз абонаментна компютърна поддръжка, с чиято помощ ще контролирате вашите компютри, принтери, мрежи и всякакви други технологии. Забележете, че този тип услуги излизат по-евтино, отколкото ако обикаляте сервизите или плащате на отделно нает персонал.

Какво представляват пакетните ит услуги?

Клиентите на ит аутсорсинг фирмите могат да се абонират за един от многото пакети с услуги. Ако искате може да се възползвате само от поддръжка на софтуер и хардуер или да поръчате съпорт за вашите мрежи, архивиране на данни, грижи за сигурността на технологиите и други.

Най-често поддръжката на компютри се извършват от външно място. За целта се използва специален софтуер, който е свързан с компютрите във вашия офис. Ако се наложи ремонт или замяна на хардуер специалистите ще дойдат със собствен транспорт, за да въведат ред.

Цените за компютърна поддръжка зависят от пакета, който сте избрали. Колкото по-голяма е сложността на работата, толкова по-висока е цената. Разбира се, с времето вие ще избиете тази инвестиция, тъй като вече няма да изразходвате време и пари за сервизно обслужване.

Кой ще се грижи за информационните технологии?

Получавате собствен екип от няколко квалифицирани специалиста, които ще се заемат с работата по поддръжката на системите ви. Имате възможност за 24-часова поддръжка, така че през цялото това време ще сте спокойни за компютрите, сървърите и мрежите. На разположение е система за пускане на билет към съпорта, който ще ви обслужи.

Всички членове на екипа разполагат с нужните апаратура и инструменти, за да отстранят проблеми с технологиите. Обикновено ремонтните дейности по хардуера се извършват светкавично, тъй като разваления компонент се заменя с друг за кратък период от време.

Предлагаме ви да се запознаете с ит аутсорсинг компаниите, понеже те могат да ви измъкнат от всякакви критични ситуации. По този начин бизнесът ви ще просперира, а вие ще останете доволни от инвестицията в професионални компютърни услуги на най-високо равнище.