DT Targovishte
аксесоари и бижута с естествени камъни

Подберете красиви аксесоари и бижута с естествени камъни

аксесоари и бижута с естествени камъниМодата тази година налага да използваме аксесоари и бижута с естествени камъни. Ако скоро сте посещавали бижутерия, то със сигурност ви е направило впечатление изобилието от колиета, гривни, обеци и всякакви видове дрънкулки с естествени камъни в различни багри и варианти.

Висящите пищни обеци, златните ренесансови колиета и пръстените със зелени камъни са търсени от мнозина потребители. Обеците от типа полилей са идеални ако ги комбинирате със стилен черен тоалет и идват като страхотно допълнение към вдигната коса. Що се отнася до колиетата ръчна изработка, те подхождат на всички дрехи в гардероба ви.

Пръстенът със зелен камък пък е много модерен особено ако е златен или сребърен. Дълбоките зелени уваровити са много актуални към днешна дата, а също така и пръстените с няколко камъка, които също бихте могли да прибавите към колекцията си от бижута с естествени камъни.

Гривните с наниз от камъни и преливащи се цветове също станаха хит сред дамите. Комбинацията от стъкло, пирит и мъниста от нефрит е наистина впечатляваща и ще се хареса на всеки от нас. Цените зависят от използваните благородни метали и всички елементи на накита.

Аксесоарите продължават с различни видове часовници, гривни, висулки и още куп изненади, които може да откриете във всяка една качествена бижутерия. Другият вариант да се снабдите с тях е да потърсите онлайн магазин, в който се продават съответните скъпоценности. Имайте предвид, че в мрежата има почти всичко, което ще ви направи красиви.

Летните тенденции продължават с употребата на бижута с кристали Сваровски, които са актуални почти за всеки сезон. Те се купуват основно заради невероятния блясък, който излъчват и цената, която не е толкова висока. Тепърва ни предстои да говорим на тема бижута, защото производителите са показали новите си продукти с още по-красива визия.

Лято 2015 е подходящото време да отидете до магазина за бижута и да си изберете нещо свежо за морето, планината и въобще вашата почивка, там където сте я запланували.