DT Targovishte
Модните зимни обувки – съвети за избор

Модните зимни обувки – съвети за избор

Модните зимни обувки – съвети за изборКогато купувате обувки за зимата, е добре да спазвате някои правила, които ще ви помогнат да се сдобиете с висококачествени ботуши, боти, кецове и маратонки.

За какво трябва да следите, ще ви информират модните експерти.

Качеството на материала

Обувките, които са изработени от естествена кожа, са предвидени за дългосрочна употреба. За да не ви излъжат, по-добре заложете на покупка от вече доказали се с коректността си физически и онлайн магазини за обувки. Преди да купувате, уверете се, че размерът отговаря точно, както и че сте избрали точният цвят, който ще се съчетае лесно с останалата част от зимния гардероб. Зимните обувки от естествена кожа са значително по-скъпи, но за сметка на това няма да се налага да ги подменяте всеки сезон, защото са много издръжливи.

Зимни обувки, изработени от велур

Велурът е много елегантен и стилен, затова и обувките, изработени от него са толкова изискани и желани от дамите. Поддръжката им обаче не е толкова проста и трябва да сте наясно, че ще изискват повече грижи. Също така не забравяйте, че обувки от велур няма да са подходящ избор в дъждовните или снежни дни.

Дебелите подметки – хит на сезона

Дебелите подметки на зимните обувки са много практичен избор. Благодарение на тях походката става по-лека и също така те отлично предпазват краката от измръзване. Още едно голямо предимство на тези подметки е, че държат стъпалото далеч от влагата, а това е много важно, предвид честите валежи от дъжд и сняг през зимния сезон.

Изчистената визия

Това е още една много впечатляваща тенденция, която поставя стилните зимни обувки с изчистена визия наред с тези, които са богато декорирани. Въпрос на вкус е какво ще предпочетете вие. Ако трябва да избирате зимни обувки за делово облекло, семплите линии са за предпочитане. Ето защо осигурете си на разположение поне един чифт такива обувки.