DT Targovishte
кухни по поръчка

Кухните по поръчка гарантират удобство и стилна визия

кухни по поръчкаВ последните години все повече хора държат да изразят мнението си по различни въпроси и се доверяват предимно на своите собствени решения и вижданията си за естетика. В духа на тази тенденция все по-търсени стават кухните по поръчка, които са изцяло съобразени с вашето пространство, нужди и изисквания.

Кухни по поръчка може да се проектират във всякакъв стил

Едно от предимствата на кухни по поръчка е, че е възможно да бъдат разработени в стил, който да пасне идеално на цялостния интериорен дизайн на вашето жилище. Проектът, сътворен специално за вас, дава възможност за избор от разнообразни материали, цветове и форми на мебелите, което е особено важно ако помещението, предвидено за кухня е с нестандартни размери.

Кухните с изчистен дизайн се вписват лесно във всяко жилище. Те впечатляват с хладната си изисканост и минимализъм. В тях всяко нещо изглежда на мястото си. В модерната кухня оборудването е основен акцент. Повечето уреди са вградени, а дизайнът на шкафовете изненадва с иновативни решения. Класическите кухни лесно могат да се превърнат в акцент в интериорното обзавеждане на вашия дом. При разработването им водеща е максимата, че кухнята е сърцето на дома, тъй като в нея се събира цялото семейство. Класическите кухни може да са в романтичен, скандинавски или кънтри стил – всичко зависи от вашите виждания и предпочитания.

Кухните по поръчка са най-доброто интериорно решение за всеки дом

Както споменахме, кухните по поръчка дават пълна свобода, както при избора на материали така и на цветове. Просто дайте полет на фантазията си и си представете как изглежда кухнята на вашите мечти. Добрият интериорен дизайнер ще ви помогне да я превърнете в реалност. Създаването на кухнята по поръчка предполага вашето дейно участие в процеса и съгласуването на всеки детайл, както по отношение на стилната визия, така и на отличната функционалност.

Колко и какви уреди и мебели да включите зависи от потребностите на вашето семейство

Вие сте човекът, който определя от какво наистина има нужда в кухнята. Дали уредите да са вградени или не зависи от цялостния дизайн на помещението, както и неговите размери. При малките кухни е от значение всяко кътче да бъде оползотворено максимално ефективно, което е възможно само при индивидуално проектиране. Изработените по поръчка шкафове имат предимството, че може да се разполагат в наглед неудобни и нетрадиционни пространства, за да са максимално ефективни като места за съхранение на всичко необходимо. Те може да са високи, с издърпващи или плъзгащи се етажерки, с огледални стени, всичко зависи от полета на фантазията ви и професионалните препоръки на добрия интериорен дизайнер.

При кухните по поръчка дизайнът започва от празен лист хартия и отразява идеите на клиентите. Наличието на отлично организирана кухня зависи най-вече от това колко добре е обмислен и оползотворен всеки сантиметър от пространството.