DT Targovishte
Колко време се пият хранителни добавки,

Колко време се пият хранителни добавки, съвети от HealthStore

Колко време се пият хранителни добавки,Приемате ли мултивитамини и минерали, за да си набавите необходимите качествени хранителни вещества на ежедневна база? А може би залагате на комбинации от витамини, омега 3 киселини и рибено масло за комплексна грижа за здравето си и това на близките Ви? Ежедневно ли прибягвате до формули за поддържане на здрава и красива кожа, коса и нокти? Ако сте сред запалените привърженици на добавките, може би е настъпил моментът да започнете правилно да планирате приема им и ние ще Ви помогнем да го направите по най-рационалния начин – без странични ефекти, неочаквани реакции и рискове за здравето Ви.

Как най-ефективно да планирате приема на добавки

Преди да разграфите календара на суплементния си план, независимо дали сте напреднали или начинаещи, е необходимо да се погрижите за балансирания си и пълноценен режим на хранене. Качествените и полезни хранителни вещества влияят благотворно на правилното функциониране на всяка една система в организма. Съобразете продължителността на приема на суплементи и със своите спортни активности и тренировъчен режим. За да сте сигурни, че подхождате правилно, потърсете експертно мнение на консултанти в надежден магазин за хранителни добавки. В зависимост от това, можете да планирате приема:

  • На седмична база;
  • На месечна база;
  • За сезон;
  • За етап от тренировъчна програма;
  • За цяла година.

При кои добавки е нужно да се преустанови приемът за известно време и при кои – не

При някои суплементи като: фетбърнери, таблетки за сила и издържливост по време на тренировки или такива за по-бързо натрупване на мускулна маса, почивката е задължителна. За да постигнете нужния ефект с приема им, организмът има нужда от определен период за изчистване. При други добавки като: протеини, минерали, витамини и мастни киселини, пауза не е непременно нужна, тъй като те се използват, за да компенсират пропуски в пълноценното хранене. Поради тази причина тялото Ви няма нужда от период за “пречистване” от тях.

Защо да изберете продукти с доказано качество от магазините на ХелтСтор

Всички продукти, налични в онлайн магазин ХелтСтор, са с доказан произход, изцяло одобрени и сертифицирани от Агенция по безопасност на храните. При нас можете спокойно да набавите необходимите Ви суплементи и с тяхна помощ да постигнете перфектни резултати – в здравословен и чисто визуален аспект. Възползвайте се от нашето професионално обслужване, експертни консултации, атрактивни цени и бързи доставки, сега!