DT Targovishte
Колиета Сваровски с позлата от розово злато

Колиета Сваровски с позлата от розово злато

Колиета Сваровски с позлата от розово златоСветовно известната марка Сваровски е известна с голямото разнообразие от дамски и разбира се мъжки колиета, които се срещат в най-различни форми и размери, но винаги изглеждат чудесно.

Едни от най-красивите и привлекателни модели на колиета Сваровски са онези, чиито дизайн включва нежно и деликатно покритие от розово злато. Розовото злато винаги се е считало за особено женствено и стилно, макар че понякога се използва с наистина изключително голям успех и на мъжки бижута. Покритието от розово злато придава на колиетата специфичен външен вид. За разлика от бялото злато, родия и среброто, розовото злато излъчва нежност и топлина. От друга страна, то се отличава и от жълтото злато по-това, че е някак по-деликатно и не излъчва толкова силна и натрапчива енергия.

Колието с позлата от розово злато изисква специални грижи, които ще Ви помогнат да запазите неговия плясък и покритие непокътнати за възможно най-дълъг период от време. Препоръчително е да сваляте колието всеки път когато влизате в банята. Макар че това се препоръчва при всички бижута, когато колието има покритие, а не е изцяло изработено от розово злато, съществува реален риск покритието да се изтърка и да избелее с времето. По тази причина колиетата с покритие от розово злато се предлагат с препоръки, които съветват как точно да се грижите за вашето колие Сваровски с покритие от розово злато за да удължите неговия живот.

Като цяло, колиетата зад които стои Сваровски не се повреждат с времето така, както това се случва с много други производители на позлатени бижута. Това обаче не зависи само от Сваровски, но и от вашата грижа за вашите собствени украшения.

Понякога при избор на бижу от розово злато хората се отказват не поради друга причина, а защото просто са чували, че жълтото и бялото злато са по-скъпи поради простата причина, че са смесвани с по-скъпи материали. До тук добре, но в този случай това не бива да се забравя това, че колието в случая има само покритие от розово злато и златото не е това, което определя цената на съответното украшение. По тази причина това не би трябвало да влияе на избора на човека, а по-скоро трябва да се разчита на личните предпочитания.