DT Targovishte
увеличаване на пениса

Кои средства и методи помагат за увеличаване размера на пениса?

увеличаване на пенисаПродуктите, обещаващи реално увеличаване на пениса като размер, които пазарът днес предлага, наброяват стотици видове. От само себе си се разбира, че не всички те са ефикасни. Човешката суета е златна мина, която много компании и търговци решават да експлоатират, пускайки на пазара продукт, който или е просто е безполезен, или е направо опасен.

В настоящия материал ще обърнем внимание продуктите, обещаващи да увеличат размера на мъжкото ви достойнство. Ще разгледаме най-общо какво е тяхното действие, и доколко дадена разработка е ефективна. Целта ни е да ви дадем възможност да направите информиран избор, преди да закупите опредлено средство.

Съществуващите днес методи и средства за уголемяване на половия полов орган включват:

Хранителни добавки и кремове

Хранителните добавки и медикаментите за локална употреба, обещаващи трайно увеличаване на дължината на пениса са измама. Те не притежават свойството да накарат тъканните клетки да се делят и размножават, така че резултатът от приемането им да се запази дори след спиране на употребата.

Това, което добавките могат да направят е да увеличават кръвоснабдяването в областта на гениталиите и по този да доведат по-мощни ерекции, създаващи илюзията за малко по-голям пенис. Както таблетките, така и кремовете за мазане използват растителни екстракти, притежаващи съдоразширяващи свойства – основно йохимбин, женшен, гинко билоба и комплекс от витамини.

Jelquing упражнения

Jelquing упражненията са базирани на древна техника, използвани от някои африкански племена. При тях пенисът се изтегля с ръце посредством движения, наподобяващи доене. Този метод може да бъде наистина опасен, понеже при по-агресивно дърпане на фалоса е възможно разкъсване на тъкани и връзки.

При продължително прилагане на техниката е възможно да се появят някои проблеми, например загуба на чувствителност и проблеми с ерекцията. Като цяло, упражненията с ръце са обявени за неефективни, защото малко мъже имат дисциплината и желанието да инвестират голяма част от времето си в нещо, което не е научно обосновано, а освен това е крайно неудобно, за да бъде използвано дълго време.

Механични устройства

Има два типа механични приспособления за увеличаване размера на пениса – пенис помпи и екстендери. Помпите са изобретени с намерението да помогнат на мъжете, страдащи от еректилна дисфункция да постигнат ерекция. Те представлява цилиндър, в който се поставя пениса, и напомпващ механизъм, който изпомпва въздуха, създавайки вакуумно засмукване.

Работата на помпите се състои отново в повишаване притока на кръв към половия орган. В резултат членът постига максимална ерекция, която създава усещане за нарастване на размера. Ефектът е временен, обаче. След като органът се върне в състояние на покой, той придобива размерите, дадени му от природата.

Друг е случаят с удължителите, познати още като екстендери. Те също залагат на принципа на разтягането, само че тук то е плавно и много добре премерено. Механизмът е с регулируема сила на натоварване, която се фиксира предварително. По този начин се елиминира рискът неволно да се въздейства по-грубо от необходимото.

Пенис екстендерите са едни от малкото клинично изпитани средства за увеличаване размера на пениса. Няколко независими проучвания съобщават, че с тях е възможно размерът на органа не само да се промени, но и да се запазят трайно постигнатите резултати.

Бързаме да уточним, че на пазара се предлагат няколко различни типа разтегачи. За жалост не всеки продукт е качествен и безопасен, затова изборът трябва да бъде направен много внимателно след подробно запознаване с характеристиките на различните устройства.