DT Targovishte
дамски бижута

Какво казват за жените любимите им накити?

дамски бижутаЗа много хора бижутата са просто аксесоар, който допълва или подчертава тоалета. Стилистите, модните дизайнери и най-вече бижутерите знаят обаче, че накитът дава изчерпателна информация за човекът, който го носи. Любимите ви украшения могат да подскажат на запознатите какъв е вашият характер, навици, начин на живот и дори ценностна система.

Какво казват аксесоарите ви за вас на околните?

Според това какви накити обичате да носите, можете дори сами да разкриете свои личностни характеристики, за които не сте и подозирали. Например, жените, предпочитащи големи обеци по правило самоуверени и обичат да бъдат център на внимание. Те са решителни и сериозни, често притежават креативност и собствена визия за стил. Дамите от този тип не се страхуват от житейските трудности – те излизат от всяка сложна ситуация с гордо вдигната глава.

Обеците с шип и винт се носят предимно от лекомислени и активни представителки на нежния пол. Те са пълни с жизненост и гледат на света с оптимизъм. Не им струва нищо да се уговорят за среща след пет минути или да променят плановете си за вечерта в движение. Често такъв тип жени са скромни, но в същото време общителни и добри към другите. Малките обеци-шипове също могат да показват зависимост от чуждо мнение.

Гривни се носят предимно от живи, динамични и позитивни хора, свикнали да постигат целите си и бързо губещи интерес към вече постигнатото. Голям брой гривни на китката говори за желание за привличане на внимание, любов към приключенията и отвореност към всичко ново. Гривните също демонстрират способност да се защитават по-слабите и умението да се привличат съмишленици.

Хората, които предпочитат злато, са доста консервативни във възгледите си. Те са уравновесени, обичат да бъдат първи във всичко и знаят собствената си стойност, емоционални са и активни. Елегантните класически златни бижута подчертават строгостта на своя притежател, докато изделията с ярки скъпоценни камъни говорят за желанието да се привлича внимание, а понякога – да се покаже материално благополучие и статут.

Сребърните накити се избират главно от сдържани, креативни натури, които се отличават с романтика, доброта и откритост. Сред тези, които носят сребро, има много реалисти с доста рационален подход към живота. Едно чудесно място за покупка на уникални сребърни бижута е онлайн магазин Паладиум. Посетете го, ако търсите подарък за дама, отговаряща на това описание.

Също така е важно да се обърне внимание на декоративните елементи при накитите. Прозрачните камъни – циркони и кристали Swarovski символизират позитивно отношение на човека, а непрозрачните в тъмни и ярки цветове говорят за склонност да се търсят недостатъци и причини за проблемите в себе си.

Любителките на ярки и масивни коктейлни пръстени най-вероятно търсят своята сродна душа. Те са очарователни и открити, но носят в себе си и доза авантюризъм. Важно е да се отбележи също на кой пръст се носи пръстена: бижу с голям камък на средния пръст показва, че момичето, което го носи, има самочувствие.

Пръстенът на показалеца най-често символизира желанието да се ръководят другите, а носенето на пръстен на малкия пръст говори за оригиналността на неговия собственик. Тези хора могат да бъдат капризни и не пропускат възможността да покажат своята значимост. Надяваме се нашите съвети да ви помогнат при избора на идеалния подарък за любимата жена.

Източник: www.palladiumbg.com