DT Targovishte

Как да заведете бебето на кино?

Възможно е да заведете бебето на кино, но ще трябва да планирате как точно да стане това, за да мине всичко гладко.
 
Проверете в аванс дали филмът, ще бъде интересен за бебето, защото ако не е, то тогава вие сте изправени пред истинска катастрофа, ще има ред сълзи, ред сополи, а пищенето и крясъците, ще ви накарат да приключите с гледането, рано. Звукът в киносалона трябва да е не много висок, за да нямате проблеми с бебето, защото ако силен то ще иска да го заглуши по всякакъв възможен начин.
 
Когато сте се разбрали да отидете с някоя друга майка с бебе, то трябва да сте сигурни, че двете бебета се познават добре.
Вземете със себе си повече памперси, в случай на инцидент. Повечето кина имат обособени зони по закон.
 
Полезни съвети!
 
Ако бебето започне да плаче, излезте от киносалона за малко, за да успокоителни бебето близо до изхода на киното, така че да можете да излезете бързо на вън при необходимост. Може преди тръгване за киното превантивно да вземете някаква лед светлина (червена), която ще ви е полезна в тази ситуация.
 
Ако попаднете сред хора, които не обичат деца, то просто ги игнорирайте, като бъдете любезни с тях, но и твърди, защото имате право да бъдете в киносалона. Носете със себе си тиха играчка или бебешко шише, която да го разсейва.
 
Опитайте се да избягвате 3-D или 4-D филмите, защото понякога те стряскат бебетата. Това може да се случи с по-големи бебета, които всъщност гледат филма.
 
Кърменето също помага при такива ситуации, защото успокоява бебето и то е нахранено.
 
Понякога силните шумове плашат малките деца. Уверете се, че звука на филма не е прекалено силен.
 
Но, за да стигнете до киното, по някакъв начин трябва да носите бебете. А, за това най-удобни са бебешките столчета тип чанта. Осигурете си удобно средство за носене и се насладете на филма.