DT Targovishte
Изработка на кухня по индивидуален проект – какви са предимствата?

Изработка на кухня по индивидуален проект – какви са предимствата?

Изработка на кухня по индивидуален проект – какви са предимствата?Решението да закупите кухня, изработена специално за вас, е напълно оправдано. С нея жилището ви ще придобие индивидуален облик и характер, превръщайки се в приятно място за живеене, осигуряващо ежедневен комфорт. Попадайки на добра компания, способна да изготви и реализира вашия мебелен проект, вие ще се радвате на уникални мебели, притежаващи характеристиките, за които винаги сте мечтали.

Предимства на поръчковите кухни

Колкото и клиширано да звучи, не можем да не се съгласим, че кухнята е сърцето на всеки дом. Дори онези собственици на жилища, които почти никога не приготвят храната си у дома, обикновено инвестират в кухненско обзавеждане, което е модерно, красиво и функционално. Мебелите, създадени специално за клиента, са винаги уникални, дори ако визуално приличат на изделията масово производство.

Ето защо първата стъпка е не да измислите дизайна на кухнята, а да намерите изпълнител, който да може да реализира и най-нестандартните ви идеи. В района на столицата има няколко такива мебелни компании, но една от тези, които можем да наречем „новатор” е фирма Ерастил. Нейните реализирани проекти показват висок професионализъм, отличен подбор на материали и бързо изпълнение на всеки проект.

При компетентна реализация на проекта, кухнята по поръчка придобива редица безспорни предимства, каквито масовите мебелни системи не притежават. На първо място кухнята ще бъде проектирана по индивидуални размери, съобразно особеностите на помещението. Така се формира ергономично пространство, където всеки сантиметър става полезен.

Поръчковата кухня обикновено се изработва при спазването на правилото за „работния триъгълник”. Това налага внимателен подход към избора на системи за управление на вратите, местоположението на домакинските уреди и т.н. Всичко това ви позволява да направите кухненското помещение възможно най-удобно.

За изработката на кухненски мебели по индивидуални размери можете да изберете естествено дърво, фурнир, ПДЧ или MDF. Ръководейки се от бюджета, вие ще получите естетически издържани и удобни мебели.

Какво очакват купувачите?

Когато искат да им се изработи кухненска система, потребителите обикновено имат доста високи очаквания. Това е логично, тъй като хората, които нямат никакви претенции, купуват мебелите, предлагани на масовия пазар, без да имат особени изисквания относно дизайна и функционалността на обзавеждането.

Клиентите с по-високи изисквания очакват да получат мебелни композиции със следните характеристики:

  • Екологични и хармонично съчетани материали;
  • Красив и функционален дизайн с безупречно качество на изпълнението;
  • Първокласна изработка на всеки детайл;
  • Достъпни цени и възможни ценови отстъпки;
  • Добър асортимент от допълнителни аксесоари и механизми.

Фирми като Ерастил могат да изработят кухни по индивидуален проект във всеки стил и всякакви конфигурации по индивидуални размери. Шкафовете могат да се изработят в линеен, ъглов или островен вариант. Размерите се взимат на място от служител на компанията. Това гарантира точно измерване, без нужда от корекции на етап монтаж.

Клиентът участва активно в изготвянето на дизайна, избирайки както материалите, така и мебелния обков. Монтажът на готовата кухня може да се направи също от фирмата производител. Това дава максимално спокойствие, че всеки мебелен детайл ще пасне перфектно на определеното място, а по корпуса му няма да бъдат нанесени поражения.

Крайната цена на корпусната система зависи основно от материалите и степента на сложност на дизайна. На база избрания от клиента проектен вариант, се изготвя ценова оферта. Цената на поръчката се договаря преди да се пристъпи към реализация на поръчаната мебелна композиция.