DT Targovishte
големи гърди

Искаме големи гърди!

големи гърдиПовечето жени искат по-големи гърди, затова прибягването до хирургическа намеса, особено в България, се превръща в мечта за много дами. Разбира се, всяка от нас тайничко се надява, че има естествени методи, с които гърдите ни да изглеждат по-пищни. Предлагаме ти няколко полезни съвета, с които да уголемиш гърдите си.

1. Преди да започнеш определени стъпки, е важно да се образоваш по тази теми. Опознай гърдите си, като разбереш, предварително, от какво имат нужда и как да ги поддържаш, съобразявайки се и със сутиените, които носиш и с храната, която ядеш. Прочети и провери, дали прилагаш някои от задължителните процедури.

2. Пиенето на прясно мляко е препоръчително, тъй като според учените, хранителните веществата и витамини, които се съдържат в него, стимулират растежа на гърдите.

3. Има разнообразни упражнения, с които също да постигнеш по-апетитен бюст. За целта, е нужно да имате гирички, с които ще увеличите натоварването в мускулите. Например, ако сте в легнало положение и сложите ръце към гърдите си, започнете да изпъвате лакти встрани, като опъвате и отпускате ръце в изходна позиция по 10-15 пъти. Потърси и проучи за други полезни упражнения!

4. Натурални добавки и билки, с които гърдите ви ще изглеждат по-плътни и големи. Препоръчваме ти да опиташ билки, а не хапчета на хормонална основа, от които има вероятност да надебелеете.