DT Targovishte
Душ с LED светлини

Душ с LED светлини – съвсем ново изживяване в банята

Душ с LED светлиниДобавете светлина и цвят към ежедневните си водни процедури? Светещата глава за душ слушалка е интересна и полезна новост, която ще се хареса на цялото ви семейство. LED душовете са все по-често срещано допълнение в интериора на банята, и неслучайно, тъй като това устройство комбинира както забавни, така и полезни функции.

Подсветката на LED приставката за душ слушалка показва температурата на водата – гореща, топла, студена. Сега винаги ще виждате какво ви „чака“, преди да влезете под душа. Светлината ще мига червено, ако водата е твърде гореща (над 46 ° C), така че никога няма да се изгорите. В онлайн магазин Онтайм ще откриете тази разработка в множество варианти.

Предимства и функции

Безспорно предимство на LED светещите слушалки е, че с тях получавате допълнително удоволствие от хигиенните процедури. Всяко къпане ще бъде приятна релаксация, постигната чрез съзерцаване на преливащите в различни цветове водни струи. Вероятно знаете за съществуването на специално направление, наречено цветотерапия.

Основният спектър на осветяване на душ-слушалката е зелен, син и червен, а тези цветове имат отличен ефект върху тялото. По-специално, когато LED приставката свети синьо и зелено – според каноните на цветотерапията, това са цветовете, които се отпускат и помагат на тялото да се пребори с умората.

Червеният цвят, пък засилва кръвообращението, предизвиква прилив на сила и стимулира. За децата душът ще се превърне в истински магнит. Ако преди това ви е било трудно да ги впечатлите с водните процедури, то с новия душ всичко ще се промени. Напълно стандартната хигиенна процедура ще се превърне в истинско забавление.

С душа, който свети в различни цветове е лесно да създадете романтична обстановка. Достатъчно е да изключите осветлението в банята и цветната светлина от душа ще преобрази изцяло обстановката. Вечерното къпане през зимата ще бъде дългоочаквана спа терапия.

Допълнителен плюс на LED душовете е, че не се нуждаят от батерии и други елементи за захранване. Светлината се генерира от вътрешна турбина посредством движението на водната струя. Ето защо яркостта на подсветката е пряко обвързана с налягането на водата – колкото по-силно е водното налягане, толкова по-ярко свети подсветката.

Душ слушалките със светлинна функция, предлагани от Онтайм имат CE и RoHS сертификати. Изработени са от напълно безопасни за здравето на хората и околната среда материали. Сред основните им характеристики можем да посочим:

  • Работа без батерии – зареждат се от водния поток;
  • Подсветката променя цветовете при следните температури: до 25 ° C светва в зелено; 26-35 ° C – синьо; 36-45 ° C – червен; над 46 ° C – мига червено (предупреждава за възможност от изгаряне);
  • Брой светодиоди: 16-25 бр.;
  • Макс. водно налягане: 1-2 кг;
  • Пропускателна способност: 9 l./min.
  • Материал: хромирана ABS пластмаса, светодиод;
  • Размер (диаметър, дължина) обикновено: 10 x 21.1 cm.

Хидрогенераторът е добре защитен от влага и ще издържи дълго време. Инсталирането на приставката отнема не повече от една минута. Не се изискват специални умения и инструменти. Достатъчно е само да отвиете старата слушалка и на нейно място да поставите новата. Пускайки водата, светодиодите в слушалката ще се активират и ще променят цвета си в зависимост от температурата на подадената вода.