DT Targovishte
домашен офис

Домашен офис

домашен офисРаботата от дома бързо за много хора е ежедневие. Ето защо решихме, че ще ви покажем как можете лесно да създадете свой собствен кът за работа в дома си. Добре създадения домашен офис има голямо значение за поддържане на ефективността на труда. Ако сега е моментът да промените интериора в дома, ние имаме за вас няколко идеи за дизайн за домашен офис, с които ще се опитаме да ви вдъхновим.

  1. Домашен офис в ретро стил. Изключително артистичен е офиса в духа на средата на ХХ век. Това е стил, на който никога не можем да се наситим достатъчно. Изпълнени с ретро усет, офисът в обичания от много интериорни дизайнери Mid Century стил, ще ви накара да се чувствате като Дон Дрейпър всеки път, когато влезете в него. С мебели в тъмни дървесни видове, богати нюанси и изтънчена смесица от влияния, този офис със сигурност ще ви осигури отлична производителност в работата. Включете бюро, офис стол и пишеща машина от средата на века за ретро усещане.
  2. Домашен офис в стил Рустик. Рустикалният стил е най-добрият избор за много интериорни дизайнери в момента, така че безспорно е отлична идея да пренесете този дизайн в домашния си офис. За да пресъздадете този облик в собствения си дом, всичко което трябва да направите е да обърнете внимание на детайлите. Оголените дървени елементи като основи за маса и стол, стенни рафтове и кошове са ключови в декора на този селски стил, така че потърсете модели именно с този завършек. Други естествени текстури като бамбук и ратан ще изпълнят домашния ви офис с желаната спокойна атмосфера. Не забравяйте да включите и естествена зеленина.
  3. Модерен домашен офис. Гореща тенденция в наши дни е създаването на модерен дизайн за домашен офис. Супер елегантните, модерни домашни офиси ще ви помогнат да сте свързани с дигиталния свят, когато работите от дома. С остри линии и безупречно елегантен вид черното обзавеждане е приказно добро начало за оформяне на модерния ви офис в жилището. Създайте магически едноцветен интериор или добавете докосване на цвят и текстура в смели цветове и ярки отпечатъци, за да се чувствате тонизирани през целия ден.
  4. Офис кът. Отлична идея е, ако нямате отделно помещение, да създадете офис кът в горната част на стълбите в къщата. Наскоро нова тенденция в домашния офис, набираща популярност, е кътът за офис. Обикновено има празни зони около дома, които лесно могат да се трансформират в компактен домашен офис, ако ви липсва място. Под стълби, в ниши, между шкафове, в коридори или на остъклени балкони. Често в често неизползваното пространство в или около обитаемата част на жилището са всички потенциални зони за създаването на вашия офис кът. Тук намират място мебели като разтегателна маса, сгъваеми столове и всякакви оригинални средства за съхранение. Както при малките офиси, избирайте мебелите компактни или ако преобразувате странно оформена ниша, можете да получите работен плот, създаден така, че да пасне идеално на мястото, което ще спести място в същото време.