DT Targovishte
Бели и цветни обувки – функционални и удобни

Бели и цветни обувки – функционални и удобни!

Бели и цветни обувки – функционални и удобниБелите кецове са страхотно нещо, защото могат да служат и като елегантни обувки. Не всички от тях, разбира се, защото има и такива модели, които не са особено подходящи за костюм. Но ако закупите изчистен, минималистичен чифт без лого и изработен от висококачествена кожа, можете да го носите практически с всичко. Обърнете внимание само на контекста на ситуацията – такива обувки не се носят, когато имате, например бизнес среща.

Белите маратонки седят идеално с всеки костюм, дори с черен – въпреки че тогава е най-добре да смените ризата и вратовръзката си с тениска или поло с дълги ръкави. Разбира се, те изглеждат много добре и с всеки чифт дънки. Същото важи и за поли или шорти; без значение какви панталони имате, спортните обувки в бял цвят ще се съчетая идеално с всяка дреха. Всъщност единственото трудно нещо при тях е да ги поддържат чисти. Ако се грижите за тях, вашият стил никога няма да падне ви изневери.

Допреди няколко години цветните спортни обувки се използваха главно при спорт и упражнения. От известно време обаче те са не само важна част от уличната мода, но и навлизат в офисите. Обувките с цветни комбинации обаче са много по-малко универсални от белите им колеги. Всъщност те се съчетават само с дрехи в неутралени нюанси. Разбира се, можете да бъдете достатъчно изобретателни, за да направите много усъвършенствано съвпадение на цветовете, но такъв пъстър външен вид едва ли би бил подходящ за бизнес среща или интервю за работа. Тъй като цветните маратонки са напълно ежедневни по своята природа, най-умният начин е да ги съчетаете с дънки (всеки цвят е опция), джогинг екип(заложете на сиво, черно или тъмносиньо) или панталони чинос (кафявото и тъмносиньото са най-безопасните варианти). При такъв стил обувките трябва да бъдат най-лудият елемент, който привлича вниманието на хората.