DT Targovishte

Базални зъбни импланти – кое е важното за тях?

Лечението с базални зъбни импланти се препоръчва на частично или напълно обеззъбените пациенти, които искат да възстановят зъбите си без болезнени процедури и за възможно най-кратко време. Базалните импланти позволяват интегриране в най-твърдата кост на зъба, което може да се случи за по-малко от три дни, в които ще посещавате специализирания кабинет.
Забравете за високите цени и дългите месеци на лечение с конвенционални импланти. Това остава в миналото, защото на хоризонта се появи базалната имплантология, която дава неограничени възможности на специалистите. Базалните или още наричани BOI импланти се справят със зъбните проблеми ефективно и за кратък период от време, както вече споменахме.
Костозаместващите операции криещи големи рискове също отидоха в миналото. При базалните импланти не се налага костозаместване и поставянето им е възможно веднага след екстракцията на болните зъби. Тук дори не е нужно да изчаквате заздравяването на раната на извадения зъб и се преминава към закотвяне на имплантите на даденото място.
Вече няма да чувствате дискомфорта от попаднала храна под неудобните подвижни протези. BOI имплантите гарантират здравина и не позволяват на трохите да застанат между зъбите ви. По този начин вие не само ще върнете усмивката и самочувствието си, но и ще се храните спокойно. Всичко това може да се случи на една наистина достъпна цена за пациентите.
Лечението с базални импланти цели постигането на здраве – функционалност и естетика. Тези три компонента са водещи при базалната имплантология и се следват плътно от специалистите в тази област. И, дори някои да имат резерви срещу този вид импланти, ще кажем, че в тях се корени бъдещето на модерната стоматология. От това печелят всички обеззъбени пациенти.
Ще обобщим, че базалните импланти са начина да възстановите зъбите си независимо от това дали имате пародонтоза или сте пушач. Имплантирането помага  да се сдобиете с нова фасада, която да ви радва възможно най-дълго време. А сега вие сте на ход, за да решите проблема си.