DT Targovishte

5 сайта, откъдето можем да купим батерии и зарядни

1. SSITBG – това е единственият български сайт, който предлага толкова богато разнообразие от най-различни батерии и зарядни устройства, пауърбанки и аксесоари – както за мобилни устройства, така и за лаптопи! Можете да избирате измежду 16000 продукта – от най-популярните, до не толкова популярни марки устройства. В този онлайн магазин, можете да откриете абсолютно всякакъв вид батерии и зарядни! И най-добрата новина е, че електронният магазин е български, а това означава, че доставките се извършват много бързо, чрез познатите куриерски фирми, съпорта също е български – и ако имате някакви въпроси, може да очаквате бърз и адекватен отговор.

2. Ebay.com – това е изключително популярен електронен магазин – на световно ниво! В него можете да откриете абсолютно всякакви неща! От обикновени дреболийки за домашна употреба, до сложни технологии или компютри за четирицифрени суми. В този сайт можете да откриете и автомобили – и още какво ли не! Сайта е на английски и приема плащания през пейпал, което позволява хората от всяка страна лесно да го достъпват, да намират това, което харесват и да си го поръчат. Недостатъкът тук е, че ако си поръчате батерия за лаптоп от ebay – ще трябва да почакате доста, преди да си получите стоката. Около месец е нормален срок, за получаване на пратка от ebay, въпреки, че понякога е възможно срока да бъде и по-голям.

3. Amazon.com – също електронен магазин, подобен на ebay. Тук, обаче можете да намерите толкова ниски цени за продуктите, където няма в никой друг онлайн или офлайн магазин! Хора от цял свят пазаруват от amazon.com.

4. Китайските сайтове – такива като DHGate, TinyDeal, AliExpress и т.н., също продават множество продукти, въпреки, че там няма толкова голям избор от батерии за лаптоп и телефони, колкото във ssitbg.com.

Като обобщение, можем да кажем, че най-големият недостатък при последните 3 изброени магазина (електронни) е факта, че срокът на доставка е доста голям – обикновено между 30-60 дни, а понякога в редки случаи – дори 90 дни! Също така, особено в китайски сайтове, е възможно да ви изпратят не точно продукта, който сте си поръчали – а връщането на стоката е доста „тегаво”!