DT Targovishte
Sex Shop

3 вида продукти, които жените най-често купуват от Sex Shop

Sex ShopСамият термин Sex Shop вече не кара жените да се притесняват и изчервяват. Модерната жена е достатъчно наясно със своята физиология и нужди, за да потърси начини да поглези своята сексуалност. Магазините за възрастни са място, посещавано почти еднакво от двата пола, особено ако разглеждаме онези, които са стратегически позиционирани в интернет пространството.

Оф-лайн секс шоповете са все по-рядко явление, поради удобството и дискретността, предлагани от електронните. Затова ще концентрираме своето внимание основно върху сайтовете тип Sex Shop, като открием кои са трите вида продукти, които жените купуват от там. Има логична последователност в покупателната стратегия на дамите, затова секс продуктите, купувани от тях са подредени спрямо честотата и числеността на поръчките.

  1. Секси бельо

Бельото е поразяващо оръжие, с което жените боравят умело. Те знаят точно как то въздейства на представителите на противоположния пол и не се срамуват да експлоатират типичните мъжки слабости. Макар предизвикателно бельо да се предлага в много физически и онлайн магазини, това, което може да се намери в един добър Sex Shop е доста по-различно.

Бикини и прашки с отвор за безпроблемно проникване, дантелени бодита, мрежести чорапи с жартиери, секси нощнички и дори костюми за почитателите на ролевите игри – еротичните магазини са извор на палави идеи. Жените купуват бельо и предизвикателни дрешки от секс шоповете, не само за да съблазняват и печелят нови завоевания, но и за да си върнат изгубената самоувереност и самочувствие.

  1. Козметика и сексуални стимуланти

Всеки Sex Shop, бил той физически или електронен, си има собствена секция, озаглавена „секс аптека”. От нея могат да се купят страхотни продукти, разработени да подобрят сексуалния живот на дамите и повишат удоволствието им от любовната игра. Козметичните средства, предлагани в еротичните сайтове са най-различни и с разнообразно предназначение – от стимулиращи сексуалното желание капки и таблетки до избелващи и стягащи вагината кремове.

От аптеката на sex-shop-а всяка жена може да се снабди с качествен лубрикант (анален и вагинален), който да използва по време на сексуалния акт с партньор или с любимата си играчка. Феромонните парфюми са особено търсени като средство за привличане и съблазняване на нови партньори, както и възбуждащите масажни масла.

  1. Вибратори

Вероятно сте силно изненадани, че вибраторът не е поставен на първо място в списъка с най-често пазаруваните от дамите атрибути за сексуална наслада, но данните са категорични. Вибраторът е нещо, което жените в западното общество отдавна не се стесняват да използват, включително в присъствието и с участието на сексуалния си партньор, но нека сме наясно – не всяка жена има нуждата и желанието да използва вибро-стимулатор.

Тези, които обичат да експериментират с изкуствен фалос обаче са последователни в своите действия. Тенденцията е постоянно да се надгражда, като се добавят нови компоненти в сексуалната игра. Някои представителки на нежния пол започват да купуват нови, по-различни като форма и функции вибратори, стигайки до момента, в който обезателно трябва да притежават всяка новопоявила се на пазара разработка.

Според консервативните възгледи, вибраторът отнема удоволствието от секса с реален партньор, предлагайки методи на въздействие, каквито никой мъж не може да предложи. Според последните проучвания обаче, специалистите по сексуално здраве са изцяло на противоположното мнение. Вибростимулацията помага на жената да опознае и култивира своята сексуалност, така че сексът за нея да е винаги приятен и желан.